ساختمان

سقف کاذب سرویس بهداشتی

۵
(۱)

سقف حمام یا سرویس بهداشتی نیاز به محافظت در برابر مسائلی مانند رطوبت، خرابی لوله کشی، سیم کشی و حفظ زیبایی دارد که سقف کاذب سرویس بهداشتی بهترین راه حل است. در واقع صاحبان خانه اغلب سقف‌های کاذب را انتخاب می‌کنند که بر این مشکلات غلبه کرده و به افزایش جذابیت کلی این محیط‌های خانه کمک می‌کند. سقف کاذب حمام به یک روکش ثانویه معلق در زیر سقف اصلی و ساختاری اشاره دارد تا فضای جذابی ایجاد و مزایای مختلفی را ارائه دهد. چندین عامل مهم انتخاب و نصب سقف های کاذب در فضای حمام را شامل می‌شود. در این مطلب موضوعات مهمی برای سقف‌ کاذب سرویس بهداشتی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

انواع سقف کاذب سرویس بهداشتی

انواع مختلفی از سقف‌های کاذب رایج وجود دارد که ما به ۹ مورد مهم آن می‌پردازیم:

سقف گچی

تخته گچی که به عنوان دیوار خشک نیز شناخته می‌شود، یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای سقف کاذب حمام است. تخته‌های گچی شامل یک لایه اصلی گچی است که بین لایه‌های کاغذی قرار گرفته است. این مدل‌ها ایده آل برای سقف سرویس بهداشتی هستند زیرا مقاومت در برابر رطوبت و نصب آسان را ارائه می‌دهند. سقف‌های کاذب گچی را می‌توان به دلخواه رنگ آمیزی یا تزئین کرد. آنها همچنین به افزایش ایمنی در مواقع آتش سوزی کمک می‌کنند.

سقف معرق

سقف معرق معمولا طرح‌های زیبا و هندسی شکل مختلفی دارد که به شدت در زیبایی و دکوراسیون سرویس بهداشتی تاثیر مثبت می‌گذارد. سقف معرق در انواع متریال PVC، MDF و مولتی استایل ساخته می‌شود.

سقف معرق ام دی اف

سقف ام دی اف نیز یکی از انواع سقف کاذب بهداشتی است. البته سقف MDF چون جنس چوب دارد، بهتر است در نواحی مرطوب استفاده نشود.

پی وی سی (PVC) یا سقف کاذب ساده

پنل‌های PVC یا پلی وینیل کلراید سقف‌های کاذب سرویس بهداشتی را جذاب و ضد آب می کند. پنل‌های پی وی سی به صورت تخته، کاشی یا ورق عرضه می‌شوند. آنها را می‌توان با براکت های آشکار یا مخفی نصب کرد. سقف های پی وی سی سرویس بهداشتی مقاوم در برابر رطوبت بوده، فرایند تمیز کردن آسانی دارند و نسبتاً مقرون به صرفه هستند. آنها در طرح‌ها و پرداخت‌های مختلف مانند چوب، کاشی یا فلز زیبا به نظر می‌آیند.

سقف کاذب pvc سرویس بهداشتی

سقف فلزی

سقف کاذب فلزی در سرویس بهداشتی ظاهری مدرن و صنعتی را ارائه می‌دهد. ورق‌های آلومینیوم و فولاد روکش شده، گالوانیزه یا ضد زنگ هستند. سقف‌های فلزی حمام ضد رطوبت، مقاوم در برابر آتش بوده و دوام و نگهداری آسانی دارند. از مدل‌های معمولی گرفته تا زینتی، سبک های مختلف سقف فلزی متناسب با طرح‌های مختلف حمام هستند.

سقف مولتی استایل

مولتی استایل نوع دیگر سقف کاذب سرویس بهداشتی است. این مدل در دو رنگ طلایی و استیل ساخته می‌شود و علاوه بر ست شدن با روشویی و زیبا کردن سرویس، مقاومت بالایی دربرابر رطوبت دارد.

سقف فایبرگلاس

این سقف‌های کاذب برای حمام‌ها که از پلاستیک تقویت شده با فایبرگلاس ساخته شده‌اند، درخشندگی مناسبی ارائه می‌دهند. سقف فایبرگلاس حمام دارای سطح همگن صافی است که در برابر رطوبت، گرما و ترک مقاومت می‌کند. سقف فایبرگلسی شیک و سبک وزن بوده و در پوشش‌های نامحدود موجود هستند.

سقف کاذب طلقی یا پلکسی

جنس این مدل از طلق‌های باکیفیت بوده و در ۲ نوع مات و شفاف ساخته می‌شوند. در نوع مات فضای پشت سقف کاذب دیده نمی‌شود اما در نوع شفاف دیده می‌شود. سقف کاذب طلقی به دلیل قیمت ارزان و سادگی، از پرفروش‌ترین‌ها است. از دیگر خصوصیات مثبت این مدل می‌توان به سهولت در دسترسی برای تعویض و جایگزینی قالب‌ها، شستشو و ست شدن با هر دکوراسیونی اشاره کرد.

سقف کاذب پتینه

این نوع سقف کاذب نیز با تابش نور جذابیت و زیبایی خاصی به دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی می‌بخشد. از این مدل می‌توان در مناطق شمالی ایران استفاده کرد چون ضد رطوبت است. خوشبختانه نصب سقف کاذب پتینه نیز به راحتی انجام می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: تعمیر و بازسازی خانه + چک لیست

بهترین سقف کاذب سرویس بهداشتی

بهترین نوع سقف کاذب تا حد زیادی به اولویت‌های صاحب خانه، سلیقه طراحی و بودجه بستگی دارد. با این حال، با در نظر گرفتن عواملی مانند عایق رطوبتی، آکوستیک، سهولت دسترسی، ایمنی در برابر آتش و زیبایی، سقف های کاذب گچی، پتینه، طلقی و PVC انتخاب مناسبی برای اکثر حمام‌ها است. وجه مشترک مثبت این مدل‌ها با نصب راحت و جلوگیری از مشکلات رطوبتی است.

بهترین و مناسب ترین سقف کاذب برای سرویس بهداشتی

سقف‌های پتینه، طلقی و PVC تعمیر و نگهداری لوله کشی و سیم کشی را بدون تخریب امکان پذیر می‌کنند. همچنین برای سقف سرویس بهداشتی، دوام بالا، ظاهری زیبا و مقرون به صرفه ارائه می‌دهند.

سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

برخی از ویژگی های حیاتی که هنگام انتخاب مواد و طرح ها برای سقف کاذب سرویس بهداشتی باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • ضد آب: سقف کاذب بهداشتی باید کاملاً مقاوم در برابر رطوبت و در برابر نشت آب غیر قابل نفوذ باشد. موادی مانند پانل های پی وی سی، ورق های فایبرگلاس، فلزی، طلقی و پتینه برای راه حل های سقف حمام ضد آب هستند.
  • مقاومت دربرابر آلودگی محیطی: رطوبت سرویس بهداشتی سقف را در برابر رشد قالب آسیب پذیر می‌کند. سقف کاذب باید دارای خواص ضد باکتریایی، میکروبی و قارچی باشد.
  • دسترسی آسان: سقف‌های کاذب که به نوعی دسترسی آسان به لوله‌ها و سیم کشی را برای نگهداری فراهم می‌کنند، از تعمیرات پرهزینه جلوگیری می‌کنند. پنل‌های مدولار مانند تخته‌های PVC و طلقی که امکان دسترسی به سقف را فراهم می کنند، گزینه مناسبی هستند.
  • ضدرطوبت: ضد رطوبت بودن قالب از خطرات رشد باکتری و میکروب که باعث آسیب به سقف کاذب می‌شود جلوگیری می‌کند. ورق‌های پلی اتیلن مانع بخار موثر سقف در حمام می شوند.
  • زیبایی: سقف کاذب در نهایت باید با دکوراسیون سرویس بهداشتی مطابقت داشته باشد.
  • بزرگتر نشان دادن محیط: سقف کاذب سرویس بهداشتی به طور ناخودآگاه این تلقین را ایجاد می‌کند که فضا بزرگ است.

قیمت سقف کاذب سرویس بهداشتی چگونه محاسبه می شود؟

نصب سقف کاذب در سرویس بهداشتی معمولا به صورت کلی براساس یکی از این روش‌ها انجام می‌شود:

  • روش متر مربع
  • روش متر طول
  • روش محاسبه پنلی یا ورقه‌ای یا تایلی

. نرخ دقیق بستگی به موارد زیر دارد:

  1. مصالح سقف: سقف های کاذب گچ یا پی وی سی در مقایسه با مواد درجه یک مانند فلز یا فایبرگلاس هزینه کمتری دارند. سقف های تخصصی مانند آکوستیک، تزئینی یا آینه ای نیز هزینه بیشتری دارند.
  2. لوازم جانبی: عناصر اضافی سقف مانند نورپردازی سفارشی، براکت ها، تزئینات یا قالب‌های تزئینی بیشتر به هزینه های کلی می افزایند.
  3. مساحت: اندازه سقف بزرگتر، بافت سطحی یا پوشش، مقدار مواد را افزایش می دهد که بر هزینه کلی سقف کاذب برای حمام تأثیر می گذارد.
  4. ارتفاع: ارتفاع سقف بیشتر از حد استاندارد مستلزم هزینه های اضافی داربست و نیروی کار برای نصب است.
  5. دستمزد پیمانکار: پیمانکاران معتبر و حرفه‌ای معمولاً برای خدمات نصب سقف کاذب سرویس بهداشتی هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.

بنابراین، مالکان/سازندگان خانه باید مساحت و ارتفاع سقف حمام خود را به طور دقیق اندازه گیری کنند، مواد و لوازم جانبی متناسب با بودجه خود را انتخاب کنند و قبل از تصمیم گیری در مورد نوع سقف کاذب، نرخ نهایی نصب را از نصاب جویا شوند.

نتیجه گیری از این مطلب

بنابراین، صاحبان خانه با بودجه محدود می‌توانند سقف‌های کاذب ساخته شده از تخته‌های پی وی سی، سیمان فیبر یا پانل‌های کامپوزیت آلومینیومی را در نظر بگیرند. آنها عایق رطوبتی لازم را ارائه می‌دهند و با ارزان‌ترین راه‌حل‌های سقف کاذب، امکان ارتقاء سریع حمام را فراهم می‌کنند. با انتخاب‌های طراحی هوشمندانه، می‌توان این سقف‌های اصلی را شیک جلوه داد و سایر عناصر داخلی حمام را با قیمت‌های مناسب به زیبایی تکمیل کرد.

به یاد داشته باشید قبل از کار حتما نوع سقف کاذب را مشخص کنید و بر سر دستمزد با نصاب به توافق برسید. تعمیربان در زمینه معرفی تعمیرکار لوازم خانگی، امداد خودرو، لوله کش، نصاب کاغذ دیواری و سقف کاذب و… فعالیت می‌کند. بنابراین برای اطلاع از آموزش‌ها و خدمات دیگر می‌توانید از مطالب دیگر تعمیربان نیز دیدن فرمایید.

سوالات متداول سقف کاذب بهداشتی

نورپردازی سقف سرویس کی انجام می شود؟

خدمات روشنایی سقف باید قبل از نصب سقف کاذب به طور ایده آل انجام شود. بنابراین تمام سیم کشی‌ها، نصب لامپ و LED و… باید قبل از شروع فرایند نصب سقف کاذب آغاز شود.

سقف کاذب سرویس بهداشتی ارزان قیمت کدام مدل است؟

برخی از اقتصادی ترین گزینه های سقف کاذب حمام عبارتند از تخته‌های سقفی پی وی سی، تخته های فیبر سمنت، پانل کامپوزیت آلومینیومی.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۵ / ۵. تعداد رای: ۱

هنوز رای ثبت نشده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *