ساختمان

نصب کاغذ دیواری

۰
(۰)

خیلی از خانواده‌های ایرانی برای زیباتر شدن دکوراسیون خانه و برای جلوگیری از کثیف شدن دیوار، ترجیح می‌دهند دیوار خانه خود را به جای رنگ کردن، با کاغذ دیواری تزئین کنند. کاغذ دیواری یکی از محصولاتی است که مانند یک پوشش ظاهری برای دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین اگر قصد دارید تا دیوارهای خانه‌تان را کاغذ دیواری کنید تا پایان این مقاله از تعمیربان با همراه باشید.

آموزش گام ‌به گام ساده‌ترین روش نصب کاغذ دیواری

ما در این مقاله قصد داریم تا درباره مباحث موضوع نصب کاغذ دیواری مانند سفارش نصب کاغذ دیواری در تهران، قیمت نصب کاغذ دیواری، انواع چسب مخصوص کاغذ دیواری، نصب کاغذ دیواری بدون چسب، وسایل مورد نیاز برای نصب کاغذ دیواری، انواع چسب کاغذ دیواری و در انتها مراحل گام به گام نصب کاغذ دیواری بپردازیم. امیدواریم با مطالعه این مقاله بتوانید مراحل انجام این کار را یاد گرفته و انجام دهید تا بتوانید زیبایی خاصی را برای خانه‌تان به ارمغان آورید.

سفارش نصب کاغذ دیواری در تهران

برای برقراری ارتباط با متخصصان نصب کاغذ دیواری دیگر نیازی نیست تا به دنبال پیدا کردن فرد مورد نظر در تهران باشید، جداگانه با هرکدام از آنها صحبت کنید، درخواست خود را توضیح دهید، قیمت را بپرسید و بعد تصمیم بگیرید که با کدام یک قرارداد ببندید. شما می‌توانید با درخواست متخصص از سایت تعمیربان، از انجام تمامی این مراحل بی‌نیاز شده و از خدمات بهترین متخصصین مربوطه ما، بهترین استفاده را ببرید.

می‌توانید با برقراری تماس با متخصصان ما، آنها را از پروژه خود مطلع سازید تا آنها بتوانند به بهترین شکل شما را راهنمایی کنند. کارشناسان ما دارای مهارت‌ها و سوابق بسیار زیادی هستند و از میزان رضایت بالایی از جانب مشتریان، برخوردارند.

قیمت نصب کاغذ دیواری چقدر است؟

یکی از مهم‌ترین تغییرات در دکوراسیون داخلی، تغییر در طرح و رنگ دیوارهای منزل است. کاغذهای دیواری به دیوارها دوام بخشیده و در برابر سایش و پارگی به خوبی مقاومت می‌کنند. کاغذهای دیواری دارای تعداد بی‌نهایتی از طرح‌ها، رنگ‌ها، سبک‌ها و جنس‌ها هستند. همچنین متراژ خانه یا محل مورد نظر نیز بر قیمت آن بسیار تاثیر گذار بوده زیرا برای نصب کاغذ دیواری در محیط‌های بزرگتر، به تعداد رول‌های بیشتری نیاز است.

قیمت نصب کاغذ دیواری

تمامی این پارامترهای متنوع به صورت مستقیم بر قیمت کاغذهای دیواری تاثیرگذارند که در ادامه به تشریح و بررسی آنها می‌پردازیم:

تاثیر رنگ و طرح بر قیمت کاغذ دیواری

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در زمان خرید کاغذ دیواری باید به آن توجه شود، طرح و رنگ آن است. طرح و رنگ یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت کاغذ دیواری است. هرچه طرح پیچیده‌تر و خاص‌تر باشد، معمولاً در دسته کاغذ دیواری لاکچری در نظر گرفته شده و در نتیجه گران‌تر است. در مورد رنگ کاغذ دیواری هم این موضوع صدق می‌کند؛ یعنی هرچه رنگ کاغذ دیواری زیباتر بوده یا برای تهیه آن از رنگ‌های خاصی استفاده شده باشد، قیمت آن بیشتر خواهد بود.

تاثیر جنس بر قیمت

رایج‌ترین موادی که در ساخت کاغذ دیواری استفاده می‌شود شامل کاغذ، وینیل، پی وی سی، پارچه، مواد طبیعی مانند چوب، پنبه یا بامبو و مواد مصنوعی است. در میان تمامی کاغذهای دیواری ساخته شده از متریال‌های مختلف، کاغذ دیواری‌های کاغذی ارزان‌ترین نوع و کم دوام‌ترین آنها هستند. از طرف دیگر کاغذ دیواری‌های پارچه‌ای و چوب پنبه گران‌ترین نوع هستند ولی نگهداری آنها سخت است.

تاثیر متراژ محل بر قیمت

هر چه محیط خانه یا محل بزرگتر باشد، به تعداد رول‌های بیشتری از کاغذهای دیواری نیاز است تا سطح تمامی دیوارها را بپوشاند. همین امر سبب می‌شود تا بر روی قیمت و هزینه انجام کاغذ دیواری، تاثیرگذار باشد.

برای چسباندن کاغذ دیواری از چه چسبی استفاده می‌شود؟

چسب کاغذ دیواری یا خمیر کاغذ دیواری، چسبی مخصوص است که از نشاسته‌ی اصلاح شده یا متیل سلولز ساخته شده است که برای چسباندن دائمی کاغذ دیواری به دیوار استفاده می‌شود. ویسکوزیته‌ای (میزان مقاومت دربرابر جاری شدن) که در این نوع چسب‌ها وجود دارد، سبب می‌شود نفوذ چسب به داخل کاغذ و دیوار کند شود و تصویر پس زمینه به درستی روی دیوار قرار داده شود. چسب کاغذ دیواری که در کیسه‌ یا جعبه هستند، به صورت پوسته‌هایی با آب مخلوط می‌شوند و با این کار، ماده‌ای خمیری شکل ایجاد می‌شود. البته این چسب‌ها به صورت آماده هم در بازار موجود هستند.

آیا می‌توان کاغذ دیواری را بدون چسب نصب کرد؟

متاسفانه مشاهده شده که بسیاری از نصاب‌ها، از چسب چوب برای چسباندن کاغذ دیواری استفاده می‌کنند اما همان‌طوری که از اسمش پیداست، چسب چوب باید برای چوب استفاده شود. لازم به ذکر است که شاید بتوان از چسب چوب برای کاغذ دیواری استفاده کرد؛ اما قطعا در آینده مشکلاتی را برای کاغذ و دیوار ایجاد می‌کند و باعث می‌شود که کاغذ دیواری، شکننده شود و زمانی هم که بخواهیم کاغذ را از روی دیوار جدا کنیم به دیوار آسیب وارد شود.

مقاله مرتبط: بهترین نقاش ساختمان در تهران

وسایل مورد نیاز برای نصب کاغذ دیواری

تعداد ابزارها و وسایلی که برای نصب کاغذ دیواری نیاز است، زیاد نمی‌باشد اما داشتن وسایل زیر برای انجام این کار، ضروری است:

  • رول کاغذ دیواری که خریده‌اید
  • تیغ موکت بری یا کاتر
  • کاردک پلاستیکی
  • چسب چوب
  • چسب مخصوص کاغذ دیواری
  • قلمو یا غلطک نقاشی
  • میز کار

انواع چسب کاغذ دیواری

در مجموع می‌توان چسب‌های کاغذ دیواری را به پنج دسته تقسیم کرد که عبارتند از:

انواع چسب کاغذ دیواری
ابزارآلات مورد نیاز برای نصب کاغذ دیواری
  • چسب کاغذ دیواری مخصوص استفاده در آب سرد
  • چسب‌های همه منظوره کاغذ دیواری
  • چسب کاغذ دیواری با چسبندگی زیاد
  • چسب پوستری یا چسب کاغذ دیواری فوری
  • چسب‌های مایع و یا آماده مصرف کاغذ دیواری

مراحل نصب کاغذ دیواری

همانطور که در بالا اشاره شد، کاغذ دیواری انتخابی مناسب و کم‌هزینه برای تغییر دکوراسیون منزل است. از سوی دیگر مشکلات ناشی از رنگ آمیزی را هم ندارد. به طور کلی مراحل نصب کاغذ دیواری آسان بوده اما نیاز است که در انجام این پروسه، دقت بسیار زیادی را به کار ببرید. با این حال، کافی است مراحل چهارگانه زیر را به ترتیب انجام دهید تا سطح دیوارهای خانه‌تان را از کاغذ دیواری بپوشانید:

مرحله اول: زیرسازی مناسب

اولین و مهم‌ترین قدم در نصب کاغذ دیواری روی دیوار، زیرسازی مناسب و از بین بردن شکاف‌، نم و ترک دیوار با استفاده از بتونه است. بعد از بررسی دیوار و حل این مشکل‌، محلول رقیقی از چسب کاغذ دیواری و کمی سیریش درست کنید و آن را با قلموی بزرگ روی دیوارها بزنید تا گرد و غبار روی دیوارها پاک شود. با این کار، کاغذ دیواری خیلی محکم روی دیوار می‌چسبد.

مرحله بعد از تمیزی دیوار، زدن روغن پرایمر به دیوار است تا چسب سریع به لایه‌های زیرین نفوذ نکند و ماندگاری کاغذ دیواری بیشتر شود. این ماده را می‌توانید از رنگ فروشی‌ها تهیه کنید. مهم‌ترین نکته‌ای که باید در انجام این مرحله به آن توجه کرد، نداشتن نم بر روی دیوار است.

مرحله دوم: تهیه لوازم مورد نیاز برای نصب کاغذ دیواری

میز کار، قلم‌موی بزرگ یا غلطک نقاشی، برس مخصوص یا کاردک پلاستیکی، تیغ موکت بری، چسب چوب، چسب کاغذ دیواری، خط کش و چهارپایه یا نردبان از وسایلی هستند که حتما باید تهیه کرده و در این مرحله، همراه داشته باشید. اگر میز کار در دسترس نیست می‌توانید از میز ناهارخوری استفاده کنید اما برای جلوگیری از آسیب رسیدن به میز، حتما سطح آن را بپوشانید.

مرحله سوم: برش دادن کاغذ دیواری

برای اینکه تعداد رول‌های مورد نیاز مشخص شود، ابتدا طول و عرض دیوار را  اندازه بگیرید. برای انجام این کار ابتدا کاغذ دیواری را روی میز گذاشته و برای اینکه هنگام نصب کاغذ دیواری  کم نیاید، قواره اول را حدود ۱۰ سانتی متر بلندتر از ارتفاع دیوار برش دهید. این مقدار اضافه برای یکسان کردن بالا و پایین دیوار و تطابق گل‌ها و طرح‌های کاغذ دیواری مورد نیاز است.

بعد از آنکه اولین رول برش خورده را نصب کردید رول بعدی را ببرید؛ به دلیل این که ممکن است نصب رول اول طول بکشد و چسب کاغذ دیواری بعدی خشک می‌شود. اگر طرح کاغذ دیواری شما گلدار است، قواره دوم را در کنار رول اول قرار دهید و طرح‌ آن‌ها را با هم هماهنگ کنید طوری که طرح‌ها در ادامه هم قرار بگیرند. بنابراین، قواره دوم باید با توجه به طرح قواره اول کاغذ دیواری برش بخورد و ممکن است در زمان جور کردن طرح‌ها، مقداری از کاغذ دیواری را بیشتر ببرید.

مرحله چهارم: نصب کاغذ روی دیوار

قبل از شروع به نصب کاغذ دیواری، برق را از کنتور قطع کنید و کلید پریز ها را باز کنید. وسایل منزل به وسط خانه آورده تا از دیوار فاصله داشته باشند تا فضای کافی برای قرار دادن چهارپایه یا نردبان و وسایل موردنیاز وجود داشته باشد. با کمک یک قلموی بزرگ یا غلطک نقاشی پشت قواره اول کاغذ دیواری را از قسمت مرکزی به سمت لبه‌ها به طور یکنواخت چسب بزنید.

در مرحله بعد قسمت‌های چسب خورده را روی هم تا کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، از  بالا به پایین، به صورت عمودی، روی دیوار بچسبانید. از آنجا که این قواره ۱۰ سانتی متر بلندتر است، می‌توانید از بالا و پایین ۵ سانتی متر اضافه در نظر بگیرید.

مراحل نصب کاغذ دیواری

برای آنکه بتوانید طرح‌های کاغذ دیواری را به طور دلخواه تنظیم کنید، اولین قواره را کمی بالاتر از ارتفاع دیوار و روی سقف بکشید. هنگام نصب کاغذ دیواری، چسب را با برس یا کاردک  از قسمت مرکز به طرفین و  لبه ها هدایت کنید تا کاغذ کاملا به دیوار بچسبد. اگر زیر سطح کاغذ دیواری شما حباب جمع شده است، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه فرصت دارید تا به کمک یک شی تیز به آرامی حباب را سوراخ کرده و با برس هوایی که زیر کاغذ دیواری جمع شده است را خارج کنید.

رول‌های بعدی کاغذ دیواری باید به صورتی قرار بگیرند که کاملا لب به لب باشند. در نهایت چسب‌هایی را که از بین درزها بیرون آمده‌اند را با یک اسفنج تمیز و مرطوب پاک کنید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا درباره موضوع آموزش نصب کاغذ دیواری صحبت کنیم. امیدواریم که با توجه به مطالب گفته شده بتوانید به راحتی به نصب کاغذ دیواری پرداخته تا جلوه و زیبایی خاصی را به خانه‌تان هدیه دهید.

نصب کاغذ دیواری چند روز طول می‌کشد؟

بسته به مشکلات و مراحل بازسازی دیوار، سرعت عمل نصاب و مساحت و متراژ خانه ممکن است بین ۲ تا ۱۰ روز طول بکشد.

آیا خودمان نیز می‌توانیم کاغذ دیواری را نصب کنیم؟

گرچه توصیه می‌شود که برای نصب کاغذ دیواری از یک متخصص و نصاب حرفه‌ای کمک بگیرید؛ اما با این حال، خودتان نیز می‌توانید با رعایت نکات مربوط به نصب اصولی کاغذ دیواری، این کار انجام دهید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *