آموزش

میزان دستمزد و درآمد برقکار ساختمان چقدر است

۳
(۲)

برقکاری ساختمان به علت اینکه علاقه‌مندان بسیار زیادی در کل دنیا دارد، امروز یکی از پرطرفدارترین و پردرآمدترین شغل‌های کل جهان محسوب می‌شود. برقکاری ساختمان یک شغل در صنعت ساختمان است که برای ورود به بازار کار نیازمند به یکسری مهارت‌ها و تجربه‌های تخصصی می‌باشد. هرچقدر میزان مهارت برقکار ساختمان بیشتر باشد، میزان درآمد برقکار ساختمان نیز افزایش می‌یابد. اما میزان درآمد و دستمزد برقکار ساختمان در ایران چقدر است؟ آنچه ما در این مطلب قرار است به آن بپردازیم میزان درآمد برقکار ساختمان و نوع خدمات برقکار می‌باشد. پس تا انتهای این مطلب با ما تعمیربان همراه باشید!

میزان درآمد برقکار ساختمان

همان‌طور در بالا اشاره شد، شغل برقکاری ساختمان یکی از پردرآمدترین شغل‌های روز دنیا است. برقکار ساختمان نقش بسیار مهمی در سیم کشی و سیستم بندی ساختمان‌ها دارد. میزان درآمد یا دستمزد برقکار ساختمان را نمی‌توان به صورت دقیق اعلام کرد زیرا میزان درآمد برقکار ساختمان بسته به عوامل مختلف مثل موقعیت مکانی، میزان مهارت، ابزارات و تجهیزات مورد استفاده و… می‌باشد. همچنین مهم است که برقکار ساختمان به صورت مستقل کار می‌کند یا با شرکت‌های ساختمانی همکاری می‌کند.

هزینه و دستمزد برقکار ساختمان

درآمد برقکار ساختمان می‌تواند به صورت پورسانت، حقوق ثابت، سود و شکل‌های متفاوت دیگر پرداخت شود. هرچه میزان تجربه و مهارت برقکار ساختمان بیشتر باشد، میزان دستمزد و درآمد برقکار افزایش می‌یابد.

نرخ دستمزد برقکار ساختمان در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

به طور تقریبی میزان درآمد برقکار ساختمان چیزی بین حدود ۷ میلیون تا ۱۲ میلیون تومان می‌باشد. اما در سال ۱۴۰۳ نرخ اتحادیه به صورت زیر می‌باشد.

نرخ اتحادیه برقکار ساختمان در سال ۱۴۰۳

خدمات سیم کشی و برق کشی قیمت
رفع اتصالی برق تک فاز در ساختمان ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان
رفع اتصالی برق سه فاز در ساختمان ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان
نصب فیوز ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان
سیم کشی برق ساختمان تا ۲۰ متر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان(ساعتی)
سیم کشی برق ساختمان ۲۰ تا ۱۰۰ متر ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان (متری)
سیم کشی برق ساختمان ۱۰۰ متر به بالا ۸ تا ۱۰ هزار تومان (متری)
برق کشی راه پله ساختمان ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان
داکت کشی تا ۲۰ متر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان (ساعتی)
داکت کشی ۲۰ تا ۱۰۰ متر ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان (متری)
داکت کشی ۱۰۰ متر به بالا ساختمان ۸ تا ۱۰ هزار تومان (متری)
کابل کشی آنتن مرکزی تا ۲۰ متر ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان (ساعتی)
کابل کشی آنتن مرکزی ۲۰ تا ۱۰۰ متر ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان (متری)
کابل کشی آنتن مرکزی ۱۰۰ متر به بالا ۸ تا ۱۰ هزار تومان (متری)

خدمات برقکار ساختمان

شاید برطرف کردن یک ایراد جزئی در برق ساختمان از لحاظ دیگران کار بسیار راحتی باشد اما در اصل این ایراد بسیار تخصصی بوده باید توسط یک برقکار حرفه‌ای انجام شود. ارائه خدمات یک برقکار کاربلد و حرفه‌ای، نقش بسیار مهمی در عیب یابی و رفع ایرادات ساختمان دارد. به همین دلیل است که یک برقکار ساختمان باید تسلط کافی و تجربه لازم در زمینه برق و ساختمان داشته باشد. از خدمات برقکار ساختمان می‌توان به موردهای زیر اشاره کرد:

  • نصب لامپ و هالوژن و لوستر
  • سیم کشی برق ساختمان(دو فاز، تک فاز، سه فاز)
  • تعمیر و نصب محافظ برق ساختمان و مجتمع‌ها
  • سیم کشی روکار و توکار ساختمان
  • تعمیر جعبه تقسیم برق
  • تعمیر و نصب آیفون تصویری ساختمان
  • تعمیر و نصب دزدگیر مجتمع‌ها و ساختمان‌ها
  • نصب و تعویض جعبه مینیاتوری ساختمان
  • تعمیر و نصب دوربین‌های مداربسته در ادارات و مجمتع‌ها و…

آینده شغلی برقکار ساختمان

برق امروزه مهم‌ترین نقش را در زندگی ما انسان‌ها ایفا می‌کند که به آن بسیار وابسته می‌باشیم چرا که بسیاری از فعالیت‌های روزانه ما به این پدیده بستگی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به انواع وسایل برقی اشاره کرد. به همین دلیل وجود یک متخصص برقکار حرفه‌ای ساختمان برای رسیدن اهدافمان و همچنین داشتن زندگی آرام بسیار مهم است. بازار کار برقکار ساختمان در کشور ما بسیار روشن می‌باشد چرا که روز به روز کشور ما در حال ساخت و ساز است و روزانه نیازمند به  نیروی متخصص برقکار ساختمان هستیم.

سخن پایانی

برای رسیدن به یک شغل پردرآمد، برقکاری ساختمان می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای افرادی که علاقه فراوانی به برق و سیم کشی ساختمان دارند، باشد. با توجه به اینکه در داخل کشور ما ساخت و ساز ساختمان رو به روز در حال افزایش است و کشور با کمبود نیروی برقکار ساختمان بسیار شدیدی مواجه است، دولت هزینه و دستمزد خوبی برای کسانی علاقه به این حوزه دارند و وارد می‌شوند پرداخت می‌کند.

البته همه این‌ها بستگی به تلاش و پشتکار افراد دارد. هرچقدر تلاش و پشتکار فراوانی داشته باشند، سریع‌تر می‌توانند روانه بازار کار بشوند. ما در این مطلب تلاش کردیم به میزان درآمد برقکار ساختمان و آینده شغلی بپردازیم. از اینکه تا انتهای این مطلب همراه ما تعمیربان بودید بسیار متشکریم!

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۳ / ۵. تعداد رای: ۲

هنوز رای ثبت نشده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *